Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
50 000 kvinnor deltar i Ukrainas militära försvar, varav 10 000 vid fronten


Samarbete

"Där djävulen är maktlös
skickar han en kvinna"
påstår motståndare




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-05-28 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP