Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Små ljuslila klockor

Det vackra
lyckoklöver

med små ljuslila klockor
hängande från varje
stängel ner

Så snillrikt konstruerad
är blomman jag ser

Att jag i mitt stilla sinne
undrar

Kan det verkligen vara
slumpens verk det här?

Och om inte

Vem den egentlige
kreatören i så fall är




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-28 09:59



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Som vanligt har du god hand med bild och text!
Och kreatören är ju du, Gud är ingen bra trädgårdsmästare ...

2023-05-29

  lodjuret/seglare VIP
Den som i stilla sinnet ler
allt vad där naturen så ger
den göra att känslorna svalla
så känner vi väl ändå alla
envars upplevelse i möjlig ro
att andas o leva i egen tro
2023-05-29

  Kungskobran VIP
Du är en av kreatörerna som sköter denna underbara blomma, den andra är arternas ursprung.
2023-05-28

    Lena Staaf VIP
Min mamma hade alltid en rad krukor med lyckoklöver på köksbänken. Tänker på henne lämpligt nog nu på mors dag. Tack för fin dikt!
2023-05-28

  Vindsvala VIP
En sådan skönhet är ingen slump, kreatören är skapelsen Herre, Gud, som har gjort allt det vackra vi får njuta av.
Fin dikt och fin bild på klockorna!
2023-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP