Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bryta mot normer


Jag går min egen väg

Normer är till för att brytas, jag gillar inte fack och ramar.
Retar gallfeber på auktoriteter och maktgamar.

Jag går min egen väg, struntar i hur det ska va.
Om du försöker sätta dig på mig kan du dra.

Jag följer min inre kompass, är snäll mot de snälla och tuff mot de som förtjänar det.
Till machomännens stora förtret.

De ser en söt liten oskyldig tjej som de tror att de kan styra hur de vill.
Ack så fel de har, jag är ingen dum sill.

Normer är till för att brytas och ramverk skapade för att gås emot.
Mina motståndsrötter är djupa och har redan slagit rot.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-28 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP