Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nymornat öga



vänner kan säga sanningar
ifrån andra vi inte tåla
då alla käglor runt omkring faller
smittan får ett annat perspektiv
människan blir mera negativ

den nya dagen granskas med yrvaket öga
bland kornen finns fyrtornet som lyser
och det som gömt sig bland springorna
varje korn kan ge rika skördar
om grobarhet finns
då finns hopp om liv




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-28 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP