Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kantiner



våra kroppar som "kantiner"
allt vi stoppar i mun
mat dryck och medicin blandas
i karusellen
mår vi inte bra till kvällen
dags ändra doseringen
en knippa morötter istället för fläsk
alkoholen spolas i vasken
cigarill eller cigarett
tjära samlas i lungorna
den som önskar må pest
skär sig fram genom röken
och sveper några glas vid disken








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-28 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP