Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


givande samtal



förmedlar goda nyheter
dessutom gör det vännen gott veta
goda råd dyrbara
vi stryker varandra över håret
viktigare än någonsin
då krigstrummor dånar
och vi flyger över dagens hinder

tack för idag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-05-28 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP