Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅTTE VÅGORNA PÅ TV

Måtte vågorna på tv

skölja bort allt hån

vagga mig till sömns

och sedan ta mig härifrån

Måtte vindarna från bukten

blåsa bort allt sot

Måtte sen historien frikänna

en idiot

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-05-28 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP