Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och BenGust. Foto taget av mig.


Tittut och klang och dagen slut 2

Mjukt gräs kittlar
barnarygg
drömskt drömska
molnfantasier
drar förbi

Hemkokt
hallonsaft
mazariner

Oj, där på
kanten av
bordet nå
den blå asken
chokladbollar
cocosflarn

Vill-nä-ska
trummerumma
klang å tennsoldat
på den stora
tomma kaffeburk

Där geting valsar
av socker yr
i syrénberså

Tuffelufsande
igelkottsmin
ekorrspjuvrar
med fågelfrön

Swoosh en
fjärils landning
bland solhattar
lavendel

Snart så solas
sömntuta me
natti-natt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-28 17:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbaraste dikt som fick med hela försommarandaktiga fikastunden! :) så bra fångat!
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP