Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som helst bara inte sanningen

Människor ser det som de vill se, när den krassa verkligheten är för smärtsam, skrämmande och bisarr. Vad som helst bara inte sanningen
med sin hänsynslösa terror.
Se så nu stänger vi ned ångesten och
tänker positivt, optimistiskt och
förnuftigt som vuxna personer.
Ingen människa ska någonsin behöva
känna smärta, sorg, hat och vrede,
för vi lever ju i ett civiliserat samhälle.
Sjuksköterska på akupsyk: vi råder er
att komma hit till oss med er dotter.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-28 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP