Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SANNOLIKHETEN

Sannolikheten

är ganska stor

att du ska hamna

där Boris bor

 

LARZ GUSTAFSSON 28/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-05-28 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP