Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyfall

Det kan gå på sekunder 

När skyfallet kommer 

Ena sekunden lyser solen

På en himmel som är vackert blå

För att i nästa bli djupblå och svart 

 

Det känns som om det går från dag till natt

Sedan öppnar himmlen upp sig

Och vattnet forsar ner

Det slår mot tak och fönster

Studsar på asfalten upp och ner 

 

En liten stund av undrrgångskänsla 

Sedan blir det lungt och stilla 

Och vattnet rinner längs gatorna 

Tills solen tittar fram igen 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-05-29 08:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En perfekt väderleksrapport, precis så kan det vara.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP