Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förhärligande

nu går tiden
som den vill
och det skiter jag inte i
eftersom jag vill
vara med om förhärligande
av min kropp
och mitt ansikte

det har hänt förut

men nu måste
det bli permanent
även på
världen




Fri vers av SatansSon
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-05-28 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon