Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att i förekommande fall söka förklara en egensinnlig verklighet för en och annan.


Dagens förklarade ord 2023 05 05




Konstapel
-
två tvillingkor på varandra i höjd,
stapel av kon, konstapel.
-
Ofta förekommande i trafik utplacerade föremål
till varning för andra, stapel av kon, konstapel.
-
Träd vilka bär frukt, företrädesvis äpplen, apelträd,
en konst att odla samt söka skörda.
En målad sak i galleriets konst-apel.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-05-29 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP