Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenkänning utomlands


Snyta rumpmas
från Palermo ej
så lätt i tystnad

Men så fort dia-
-lekt flödar fram

Nog sjutton klarar
man av det?

även i det bredaste
av
olika slags gatusorl.





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-29 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP