Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EXTREMT MINNE


extremt minne liknar tvångstillstånd

Ingen lagring av meningslös information Socialt välanpassade.
Samlar på saker.
katalogiserar
Upprepar vissa beteenden som liknar en mild form av tvångstillstånd.
Studier med hjärnkamera visar anatomiska särdrag i huvudet på personer som har
tvångstillstånd
Vissa särdrag bidrar till den självbiografiska minnesförmågan.
Ett tvångsmässigt samlande och katalogiserande av minnen är inte nyttigt. Det kan förändra hjärnans form.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-05-29 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP