Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


revir


trött intill avlivning
hankatter som pinkar
in sitt revir
kissar utanför lådan
även på fönstret
grannen hane
krokar arm i trädet
visar rumpan
baylies hugger ved




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-05-29 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP