Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mer tid

Till att se

Det som varit

Försvinner sakta bort

År som ringar på ett träd

Går att räkna

Allt som hänt i livet

Hör träden viska

Stanna kvar i din bästa tid nu

Låt allt bli i dvala

Din styrka  följer tiden

Öppna upp i  full blomstring

Känn  doft av spirande grönska

Och  en känsla av det nya livet

              




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-29 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Wow!
2023-05-30

  alicja lappalainen VIP
En dikt om livets affirmation.

"Stanna kvar i din bästa tid nu
Låt allt bli i dvala "

Vacker om nutiden


2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP