Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


diggar dina läppar

lever du
min vän

du fortsätter
imponera
på mig
och jag
faller till föga

du är vacker
och klär
i svart

jag diggar
dina läppar
som de ser ut ikväll

svarta




Fri vers av SatansSon
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-05-29 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon