Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättelsen om dig och mig

Jag vill mysa i vardagsrummet
med dig framför eldens makt
Jag vill bada i stilla havet med dig
en vacker eftermiddag
Jag vill stiga höga Colorado berg med dig
och beskåda naturens kraft
Jag vill kryppa in i en mörk grotta med dig
och tända levande ljus
Jag vill klistra foton i albumet med dig
och snacka om forna dagars brus
Men först, snälla, kan du tala om for mig
vad än du heter,
och varför cheri, mon ami, du lägger in en
prilla snus
utan etiketter...

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-05-29 12:47



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...and the answer is:
BAD TASTE.
2023-05-31

  Solstrale VIP
En underbar text som berör mig! Och roar på samma gång:)
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP