Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksam över pensionen


under knapphetens kalla stjärna

Under knapphetens kalla stjärna
har jag levt i många år
det är underbart att få pengar
utan att behöva jobba för dem
nu när jag fått pension




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-29 13:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
De här raderna provecerar förmodligen vissa. Alltså var det bra att du skrev dem. Jag är i liknande sits själv, och blir fri från AF om ca 5 år.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP