Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu varnas det för hemlig verksamhet på FB

 

Vilka var de som gav demokratin fria händer, med rätten att införa europeisk Sharia Royale-lag?
Så att telefoner och internettrafik ska bli föremål för avlyssning för att veta vilka barn som är hungriga i skolan så att de ytterligare stigmatiseras som familjer med psykiska problem så att deras föräldrarätt dras in.
Alla länder behöver soldater, unga människor, det finns ett stort behov av unga som säljer sina barn på Darknet som smör... även de som har damsyndrom valideras och då likvideras deras livförsäkring. så det är en stor marknad för unga mäniskor med vinst till föräldrar och föräldrars vänner....


Krig behövs för att stoppa ekonomisk misär, säger de kloka gubbarna som slåss med de ungas händer
diktatorer vet hur man elegant ursäktar sig och hittar orsaken till missförståndet som syndabock
allt oftare får jag information att skriva om barn som trängs ut ur fattigdom, både i Sverige, Somalia och Rumänien.

12-årig rumänsk flicka, såld och tvångsgift av sina föräldrar, för 4 000 euro, för att betala en skuld

En 12-årig rumänsk flicka såldes av sina föräldrar i Spanien för att betala av en skuld. Mamman och hennes pojkvän ska ställas inför rätta av provinsdomstolen i Cordoba. Rättegången börjar i juni, enligt spanska medier.


Sex personer anklagades i det här fallet, av åklagarmyndigheten i Cordoba, för människohandel, tvångsäktenskap, sexuella övergrepp mot barn under 16 år och sexuella övergrepp. De åtalade riskerar år i fängelse om de döms.

Den minderårige bodde i Cordoba tillsammans med sin mamma och hennes pojkvän, båda anklagade i detta fall. Våren 2021, när flickan bara var 12 år gammal, var hennes föräldrar skyldiga cirka 15 000 euro till en kriminell grupp och var under press att betala.


Eftersom de inte hade de nödvändiga pengarna beslutade kvinnan och hennes pojkvän, i samförstånd, att säljas till mellanhänderna i utbyte mot 4 000 euro, pengar att betala skulden med.

Flickan var tvångsgift med en annan minderårig, en brorson till en av de anklagade, och tvingades ha sex efter bröllopet. Sedan fördes hon till La Coruna.

Polisen fick information om det olagliga äktenskapet och åkte till ett hus i Galicien, där de lyckades hitta barnet.

Åklagare begärde straff på minst 10 års fängelse för alla åtalade och förlust av föräldrarättigheter för modern.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-05-29 14:37



Bookmark and Share


  Federico Romano
Allt är jätte sorgligt, men så länge vi inte förstår att vi måste vara solidariska är det kört! Tänker på dårarna som vill vräka familjer som har kriminella i sitt närhet..
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP