Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojkar i oxelallé

I villakvarteret med oxelallén

Där har alla pojkar med kulor sitt spel

Och mor står vid grinden och vakar och ser

En dag ska det spelet nog bli något mer

För kulor är kulor i pojkarnas lek

Men finaste rosor kan få dem att le

 




Bunden vers av Roggebogge VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-05-29 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP