Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"I en kaskad av silvriga vågtoppar"

 

Jag ser hur turkosa vågor sveper in mot stranden
och jag kan höra hur du sjunger
ja jag sitter där på berget
på något sätt sammanflätad
med den så omfamnade ljumma värmen
i denna sommarmorgons helt ljuvliga gryning

En virvlande kaskad av silvriga vågtoppar
slår in mot min strand
där de ljumma och saltstänkta dropparna
till slut når mitt ansikte
nattens drömmar tvättas plötsligt bort
ur mitt för stunden lätt sorgsna medvetande

Naturens egna och så magiska instrument
målar verkligheten där inför mina ögon
allt verkar så bekant
detta är en plats att återvända till
fast just du är ju faktiskt inte här
men jag kan ändå ...höra dig sjunga

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-29 15:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
There are places I remember…
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP