Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften



Vi rekryterar våra besökare
med intima samveten
till sorglösa utsvävningar
i underjorden
Principen allt för alla
är att omvandla driften
till konst
eller till naturens skönhet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-05-29 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP