Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEDA OCH VREDE

Leda och vrede

går hand i hand

Tröttheten slår följe

till ett olidligt land

Leda och vrede

gör mig mäkta obstinat

stursk nog att häckla

och minst lika rabiat

 

Leda och vrede

blir tillsammans frustration

hård nog att knocka

alla bloss i vår nation

Trött på det enahanda

på allt lidande

flyr jag till Jills veranda

ponnyridande

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-05-29 16:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta har absolut inget med ett geografiskt land eller med politik att göra.
Tack i alla fall.
2023-05-29

  Koloristen
"Tröttheten slår följe

till ett olidligt land"

-Det kallar jag huv'et på spiken. Dummokratin är absurd.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP