Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kiplings snälla orm blev elak hos Disney …


Kaa m m


Tänk att ha diktat ormen god!

Tänk att ha diktator - men god!




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-29 19:54



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Du är mästare på det där med samma bokstäver men likafullt olika ord!!

Tog en god stund innan jag såg att ingen enda bokstav är utbytt. Mitt annars så lätt ordslingrande fokus måtte ha blivit förlamat av ormens blick??
2023-05-30

    Lena Söderkvist VIP
Smart sätt att ryta till. En tveksam detalj i en annars trevlig filmatisering, köper den på grund av den varma humorn, de bearbetade karaktärerna och den suveräna musiken. Så många roliga upptåg. Disneys första sjöjungfrufilm (har ej sett den nya) är inte som den borde den heller. Den är som en show utförd av proffs och känns iskall. Medan Snövit är fantastisk med sin skräckfantasi.
2023-05-30

  Respons VIP
Fyndig ordlek!
2023-05-30

  lodjuret/seglare VIP
Vem vet vad, annat än att filmatiseringar av böcker, brukar skilja sig rätt mycket från boken. Utom i exempelvis 'Skit i traditionerna' av Leif Panduro, där filmen är som en direkt tvilling till boken. Medan exempelvis boken 'Om en pojke' av Tony Parsons, skiljer sig i såväl tid som även manus, som film betraktat.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP