Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


påverkan


det går inte påverka
då vi har facit
visst är det trist
veta svaret
handlar inte över disk
det handlar Flink
erbjuder
inte hungrig nog
för att bli sjuk

Tack för idag klokuggla ;)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-05-29 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP