Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste försöka göra sig hemmastadd i helvetet

Man måste ju försöka rycka upp sig och trivas i helvetet. Man lever endast en gång.
Djävulen är en snäll och högst förtroendeingivande pedofil med ett bländande leende som löser alla problem.
Man måste försöka göra sig hemmastadd i helvetet och låtsas som att allt är helt OK.
Det är i januari 1986 och jag hänger över en avgrund som man bara inte får ramla ned i.
Sverige är ett friskt land i alla avseenden där intet ont kan hända och där man alltid får tröst, hjälp och support när man mår dåligt.
Jag har varit helt ensam i helvetet sen i september och telefonen ringer aldrig och jag känner mig så konstig i huvudet.
Man måste rycka upp sig och försöka trivas i helvetet. Man lever endast en gång.
Min barndomsfamilj var en av de sjukaste och mest dysfunktionella i Sverige förstår jag nu 37 år senare.
Man måste försöka göra sig hemmastadd i helvetet och låtsas som att allt är helt OK.
Det är så härligt att befinna sig i ett bipolärt maniskt tillstånd av ett underbart flow som tar en in i ett euforiskt himmelskt allting är möjligt.
Jag var bortglömd redan som elvaåring 1976.
Dom glömde mig mitt i ett trauma och jag såg aldrig till dem igen.
Agneta och Annifrid kom och kidnappade mig och tog mig till paradiset och mitt liv blev en lycklig dröm.
Mars 1986 i det förskräckligt sunkigt slummiga miljonprogramsområdet och jag springer mot avgrundernas avgrund en blixtrande psykos i vilken det inte kan bli värre.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-29 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP