Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälplöshet

Se mig med tårar i ögonen.
Tro mig med gråten i halsen.
Lita på mig även om jag är nere.
Lämna mig inte nu när jag är så här,
för det skulle jag inte klara.
Behöver dig,
här och nu.
Jag överlever inte att missta dig

engångtill.




Fri vers av verkligen
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-08-15 22:48



Bookmark and Share


  Paraply
åh, ja, mkt fint. det där känner jag igen.
2006-08-16

  hallonbåt
stor dramtik och väldigt, väldigt vackert !
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen