Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en god vän


Riktig vänskap

Dikt av Julia Engström.

Din varma ton omsluter hela mig trots att jag har dig i andra änden av en telefon.

Det finns ingen som kan lugna mig som du, bara ljudet av din röst får ångesten att försvinna.

Du är en underbar vän och jag är lycklig som har dig i mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-29 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP