Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vilar en förbannelse över familjen

Bakom de lyckade och skinande fasaderna
ett skrikande snurrande
kaos som slukar
upp kärleken och sanningen.
Det vilar en förbannelse över familjen.
Ett mörker som det inte går att andas i.
Själen som förtvinar och tynar bort och att
i ett vidrigt ögonblick inse att
man inte existerar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-05-29 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP