Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så är det när man ser sin


60 års kris

Man ser för
Mycket och

Skulle tiga
Men är oresonlig

Ett minnesskåp
Av ett liv

En trappa'
Som ej finns mer.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-29 23:31



Bookmark and Share


  Koloristen
Vi måste kräva jämställdhet även för oss så kallade äldre.
2023-05-31

    Ohemulen VIP
Haha ja, vid 70 har man kanske lärt sig tiga :-)
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano