Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prinsess


Tårta

 

Jag är så väldans lik alla andra

inte minsta smula är annorlunda

går på samma grus med lika skor

har en kropp med olika årgång varje år

bakar tårta och ropar Grattis!!!

Som alla andra och kramas och pussas




Fri vers av Irene Backström
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-05-29 23:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Denna är gräddig ! Vispad.
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström