Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål min skål år för år

Fisk som stum

dränker känslor

 

Hare som rädd

för spriten

 

Bi som arg

stumnar rösten

 

Famn till min

bortom kröken

 

Spola din mun

strupe din töm

 

tills du faller i sömn

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-30 07:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Alkoholens lättnad och förbannelse i fin dikt.
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP