Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom


Små svartvita kort i en
liten ask
Bilder av somrarna
och vintrarna
man en gång haft

Gör att man minns
sådant man
”nästan glömt bort”

Bara genom att
öppna locket och hälla ut
De minnesbilder
över bordet
som man kanske sett förut

Små svartvita kort
tagna ur en liten ask
Som får en att minnas
den barndom
man en gång i tiden haft











Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-30 08:48



Bookmark and Share


    Max Poisé
"livet kan vara ett helvete att leva, men helt underbart att minnas!"
2023-05-31

    Lena Staaf VIP
Man tenderar att minnas det fina och roliga, resten filreras bort. Minnet fungerar så! Bilderna rör om i minnesgrytan. Fint skrivet!
2023-05-31

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=1EbgaLzA7Mg

2023-05-30

  Kungskobran VIP
Det är något magiskt nostalgiskt som känns i kroppen när man tittar på de där bilderna, så obekymrat allt verkade vara
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP