Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dröm

ja, nu har
jag fått se
förödelsens styggelse
i en kärlek

och jag säger
"satan ska
få bita i gräset
'en gång till"

hon blir
vacker återigen




Fri vers av SatansSon
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-30 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ack ja, vi människor.
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon