Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förbjudet

allvarsam
ritade jag
profeten muhammed
för några år sen
lade ut resultatet
på fejjan
och än idag
väntar jag
på hämnden




Prosa av SatansSon
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-30 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon