Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min hackare

nyss hörde jag
hackaren albins
favoritplågoris

en låt
med kjell höglund

inte hade
höglund fel
då han sa
utan maskiner
inget paradis

nej

men hackaren albin
som så gärna
vill till himmelriket
ska inte dit

han får inte
för mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-05-30 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP