Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIP Judas Ekholm

 

 

jag skrev en dikt om den mörke poeten

nu är han den döde poeten

rapp i käften, vass hans tunga

som blixtar han dom utslunga

 

mästare att hantera orden

en mörk ängel på jorden

piskade hårt och bestämt

etablissemanget utskämt

 

livet hans var så hårt

han hade det svårt

ändå sådan skaparkraft

önskar jag den hade haft

 

en magiker med ord han var

hans ord dock stannar kvar

hans drivkraft så stor

men han till himlen for

 

nu han säkert sprider orden

dock ej längre på jorden

i himlen hörs hans stämma

när han jorden fick lämna

 

 




Bunden vers av Öknens Ros VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-30 10:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Att INTE veta vem poeten var är på gränsen till styggelse....han var POETEN !!! Dog alldeles jävla mycket för tidigt.
2023-06-05

  Susen VIP
Fin hyllning till en stor poetvän som tyvärr hastigt rycktes bort från jordelivet.
2023-06-02

    Lena Staaf VIP
Ja vad vi saknar honom! Han var unik. Fin hyllning till Andreas!
2023-05-31

  Marita Ohlquist VIP
En fin hyllning till för mig en okänd poet.
2023-05-31

  Cikoria Blå VIP
Ja, han var en begåvad poet.

2023-05-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/JudasEkholk/

Hur vet du det?

2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP