Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(som kanske kan passas på att hänge sig åt?)


*Några nya Svenska yrkes-titlar *




*Dröm-tillverkare
*Program-försörjare
*Uran-av-vecklare**
*Korall-bevarare
*Snatteri-utredare
*Influenser-utrotare
*Strömningspedagog
*Surströmmings-
Ledamot
*Klimatavledare
*Ukrainolog
*Fett-sugnings expert
*Frånvaro-konsulent
*Godhetsforskare
*Väderspännings
-bekämpare
Samt *Finnolog
+ andra medlems
Tillägg. .. ... .... ?


***
Obs! Anglo-saxiska
Yrkestitlar göre sig
ej besvär!

** Till skillnad från
Kristus-kvinnan med
sitt Satanistiskt "Kärn
krafts-utvecklande
strål-program!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-30 11:00



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Rakt in i verkligheten! Folkbildning på hög nivå.
2023-05-31

    Lena Staaf VIP
Kul och träffande!
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP