Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmiddag klokggla<3


moteld


efter stoppat hålet i strumpan
rensat avloppet
tejpat upp mungiporna
filat naglarna
fönsterputsningen får vänta
växterna måste vattnas
och rensas
det brådskar mera
kännbart lättare
då båten styrfart åter får




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-05-30 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP