Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämmande mopedåkare

fan själv har blivit sedd på stan
på pakethållaren hade han
Grimwalker då han var ute
på sin moped och spred sin stank
ganska snart ökade de farten
en motorcykelkolonn med kulspruta
jagade dem ur stan
därmed förändrades livet
för de som varit tyngda av bojor
hela staden lyste upp
där tidigare enbart varit mörker
så många gravar Grimwalker grävt
men ingen går ostraffad
med blodiga händer






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-05-30 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP