Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


livat



livet kan vara glatt
utan man behöver sätta sig på det
socialiserar tvillingarna
släpper in vargen som diskar alla skålar
honom målar ingen in i något hörn
men tycks som Maja blir djärvare
då hon ser inget händer
med främlingen då den
snor sig kring människans ben




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-05-30 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP