Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att se fram emot


103 åring hoppar tandemskärm
Ruth Larsson sätter världsrekord
fallskärmshopp
Aldrig för sent uppfylla sina drömmar
Allt fler unga berusar sig med lustgas
med neurologiska skador som följd

Den 103 åriga kvinnan har mer livsglädje
och upptäckarlust
än den förlorade generationen

Vems fel är det?
Mamma är lik sin mamma
allt började med att mobilen var bästa vän.
Kommer allt sluta med små robotar
som matas med smörjolja och fotogen

--
skrev denna 2022-05-31 07:13 har tagit bort den
men lyfter fram den igen
ingen människa förtjänar förföljas
terroriseras av andra annorlunda än den själv!

ha en fin dag klokuggla<3
väntar besök em dags kloklippning mmmmm





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-05-30 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP