Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om våren

Grönskan som spritter i träd och mark

Dofterna av blommor och nyfallet regn

Det andas av nyhetens behag

Men kanske är det som Boye skrev

"Att visst gör det ont när knoppar brister

Varför skulle våren annars tveka så..."

För jag kan inte känna endast glädje

Över att våren och ljuset åter är här

Utan det bor en längtan i mitt hjärta

Efter mörka höstkvällar och starka färger

Istället för skirhetens grönskande ljusa

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-05-31 06:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag njuter av tiden som är, men även hösten har sin tjusning.
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP