Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kommunisten

kommunisten thomas eriksson
gjorde jag bort
mig inför min gud med

hela vägen från
persberg till filipstad
med sju lpskivor

ten years after
blood sweat and tears

det fanskapet
hatar jag
än idag
så sant jag
är människosonen

mina skivor
bjöd han inte
mer för än'
beatles abbey road

den långa resan
jag gjort var
anledning nog
att avstå och istället
ta dödsgreppet på honom




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-05-30 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP