Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslösheten är det som orsakar våldet i samhället

Kärlekslösheten är det som orsakar
våldet i samhället.
Finns det något mer provocerande än likgiltighet, nonchalans, känslokyla och
arrogans? Finns det något som man
kan hata mer än kärlekslöshet?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-05-30 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP