Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en gud 'inte finns', annat än 'på papperet', som idé, finns då lagen annat än på papperet, som en nyckfullhetens strävan? I morgon kommer någon att upphöjas till gud. Hur många finns det nu, på papperet i alla fall?


Bor Robert i Robertsfors?




Det bodde en i Robertsfors Elsa,
till henne gick det att hälsa.

Så gjorde Svend och även Lisa,
de körde bil som Sten och Flisa.

Där borta syns något glänsa,
det är nog skåpet tjuvar velat länsa.

Det är som sol bortom en måne,
liksom vettlikt bortom en fåne.

Det är bara blänk och glitter,
liksom nervers glada fnitter.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-05-30 19:59



Bookmark and Share


    Ett utkast
Lite rörig text språkligt sett. Öva du.
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP