Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nytt igen

Jag blev trött på att inte få finnas
Drog ett svart streck
Över det som målats upp
Satte mig ner
Började om på nytt
Måttade upp
Hittade mönster
Färglade
Skapade
En egen väg
Ett eget hav
En egen tid
Att njuta




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-30 15:04



Bookmark and Share


    Max Poisé
Lysande vännen! Bravo!
2023-05-30

    ej medlem längre
Fin rytmik i dessa bilder...
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish