Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moskva är säkrat med en tektonisk bomb

Moskva är säkrat med en tektonisk bomb som slår mot haven och länderna i fjärran!
Moskvas änglar från hela världen andas en själ av vidhäftning.
De kommer att välva jorden som en turkisk madrass och hoppa till ljudet av en rovfågel.

Blocken kommer att hoppa som grodor vid sommardammen.
Ni gammaldags människor kallar dem jordbävningar...

"Raiderslagfältet var inte menat att inkludera civila i ländernas huvudstäder, det var bara för att göra en social utrensningsräd genom smutsen, nazisterna och västerländska missbrukare där under påverkan av alkoholhalter och pedofiler, en eländig plats av typ : "Ferentari av Bukarest!

"Vi förväntade oss inte att den ukrainska regeringen skulle hälsa på oss med blommor, men de var inte heller så dumma att de gjorde en hingst av en mygga.
Om Zelensis barn levde så här, skulle inte en sann landsfader göra uppror?"


Men är inte Zelenski den där komikern, en rrom med humor, från andra sidan Prut? vem gör den vita kvinnan till sin piranda?


60 000 kvinnliga soldater tränade att döda med vilket professionellt föremål som helst.
– behöver vi ett större exempel på legaliserad terrorism?

Inga åtgärder vidtogs för att nå en överenskommelse, utan bara för att involvera andra stater i den ukrainska röran,
en strängfest som vid tältdörren med de största människorna i världen.

 

För det är så de dömer maskerade fyllare i mörker och de vill adjungera andra politiker från andra stater i ett slags Nato av skurkar.

Nu måste kriget med Ukraina börja, sa Putin!

Moskva är säkrat med en tektonisk bomb som slår mot hav och land, om de inte har lärt sig sin läxa, om den främre och bakre nollan som har katten under svansen låt oss ge dem första chansen!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-05-30 16:13



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
att skära, (kupera)från hundens svans hörde jag, men den till katten/tack ryska media för humorn.
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP